Esztétikai bőrgyógyászat

BŐRSEBÉSZET

Bőrdaganatok (akár esztétikai, akár terápiás célból) sebészi úton való eltávolítása helyi érzéstelenítésben a szakma szabályai szerint. Szövettani vizsgálat kérése. Bőrbetegségek szövettani vizsgálatára biopsziás anyagvétel sebészi módszerrel, punch biopszia is.

TŰS MESOTHERÁPIA ARCFIATALÍTÁSBAN ÉS HAJHULLÁSBAN

Apró szúrásokkal a bőr rétegei közé viszünk fiatalítás esetén kollagent, a hajhullásban főleg keringésfokozókat.

GUNA BIOLIFTING KEZELÉS

A Guna Biolifting egy olyan orvos-esztétikai arcfiatalító eljárás, amely természetes alapanyagokat használ, homeopathiás hígítású, steril ampullák mezoterápiás bevitelét jelenti a bőrbe. Különböző hatóanyagú biolifting ampullák állnak rendelkezésünkre, az igényeknek megfelelően, személyre szabottan állítjuk össze az egyéni kezelést.

A homeopathiás biolifting kezelés alkalmas ránctalanításra, arcfiatalításra, arcfeszesítésre az arc,nyak, dekoltázs területén, a toka megemelésére, bőrfeszesítésre, cellulit kezelésre, zsíroldásra, esetleg a mell feszesítésére.

A GUNA ampullákat a tűs mezoterápia módszerével a kezelt terület akupunktúrás pontjaiba, illetve a ráncok vonalába, a bőr felső rétegeibe injekciózzuk, egy rendkívül vékony, finom tűvel, a kezelés minimális fájdalommal jár, érzéstelenítésre nincsen szükség. A kezelés után fél órával a minden napi tevékenység folytatható. A biolifting kezelést hetente, kéthetente végezzük. Alapkezelésként 5-10 kezelés javasolt. 5 kezeléssel 4-5 évet, 7-10 kezeléssel 8-10 évet fiatalodhatunk. Az eredmény van akinél már az első Guna kezelés után látható, általánosságban elmondható, hogy 5-6 kezelés után a bőr látványosan kisimul, megfiatalodik. Emlékeztető kúra félévente, évente ajánlott. Egy kezelés 20-40 percet vesz igénybe. A biolifting kezelésnek nincsen mellékhatása, szövődménye. A Guna Biolifting akár kismamáknál, szoptatós anyáknál is elvégezhető.

DERMAROLLER KEZELÉS

A dermaroller kezelés az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott legújabb bőrfiatalító eljárások egyike. A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen négyzetcentiméterenként 250 egészen apró tűszúrást ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel. A bőrt érő finom kis sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi. A bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. Ezt nevezzük kollagén indukciós kezelésnek. A dermaroller kezelés előnye a többi esztétikai kezeléshez képest a minimális felépülési idő.

RÁNCFELTÖLTÉS

A bőrben természetesen is előforduló anyaggal (hyaluronsavval) a ráncokba injekciózva azok kiemelhetők az arc kontúrjai megváltoztathatók. Az anyag a mimikai izomzat működése következtében lassan felszívódik 8-12 hónap múlva a kezelés ismétlése javasolt.

BOTOX KEZELÉS

Botulinumtoxint fecskendezve a mimikai izmokba azok működése leáll így a fokozott mimika által kialakult ráncok kisimulnak. Főleg a homlok és a szemöldökök közötti ránc kezelhető jól.A hatás visszafordítható 4-5 hónap múlva megszűnik,így a kezelés ismétlése javasolt.

SEPRÜVÉNÁK KEZELÉSE

Az alsó végtagokon található kisebb értágulatok  speciális  injectiós kezelése, mely hatására a kis venulák felszívódnak és 1-2 évre eltűntethetőek.

Kérdezzen! Kérdésével forduljon hozzánk bátran! Képgaléria Nézzen körül nálunk! Kapcsolat Nézze meg elérhetőségeinket és keressen minket!

Időpontfoglalás

2024 Július
H K Sze Cs P Szo V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234